З Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!

11.01.2013

Шановні жителі Коломийщини!

Сердечно вітаю Вас із Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!

На нас чекає Новий Рік – рік нових починань і неймовірних досягнень.

Ми входимо у новий відлік часу, оцінюючи і аналізуючи пройдене, підбиваючи підсумки року, що минає. 2012 рік став ще одним відчутним кроком в облаштуванні Писанкової Коломийщини. Стабільно розвивається економіка краю, формується сприятливий інвестиційний клімат, напрацьовано базу для розв’язання соціальних проблем.

Завдяки прозорій та відкритій роботі райдержадміністрації, 2012 рік ознаменувався плідною та злагодженою співпрацею громад і влади у всіх сферах господарства. Відкрито нові дошкільні навчальні заклади, навчально-виховні комплекси, соціально-реабілітаційний центр, відремонтовано, перекрито дахи клубів, бібліотек, освітянських та медичних закладів, встановлено очисні споруди, електричні розвантажувальні підстанції. В новий 2013 рік Коломийщина входить з вагомими здобутками.

Нехай рік наступний буде щасливим і успішним для кожного з нас і для всієї України. Я хочу побажати, щоб це був рік перемог, рік економічного відновлення, стабільності, національної згоди і єдності.

Бажаю щастя і здоров'я, впевненості у собі та у завтрашньому дні. Щиро хочу, щоб у кожній домівці було тепло і затишно від родинного тепла і святкового настрою. Нехай у Новому році здійсняться всі найзаповітніші мрії, а ваше серце буде у гармонії з навколишнім світом. Свято Різдва Христового хай сповнить серця благодатним теплом і Боже благословення буде з вами у всіх добрих справах. Нехай в наступному році кожен буде успішним у справах, бо саме ці успіхи формують суспільний оптимізм, додають впевненості у завтрашньому дні. Сподіваємося, що 2013-й рік буде позначений подальшою розбудовою української державності, реалізацією курсу соціальних та політичних реформ.

Нехай сяйво Різдвяної зірки надихне на тепле родинне спілкування, , об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Зичу великої радості,здійснення заповітних мрій, невичерпної енергії, християнської віри, надії й любові Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Будьмо оптимістами, будьмо будівничими добрих справ на користь Україні!

Нехай ці світлі свята сповнять наші серця радістю й новою надією, принесуть у кожну родину мир і злагоду, добробут і затишок. Хай поряд з Вами залишаються вірні друзі, а в домівках буде світло та радісно від любові і добрих новин.

Голова районної

державної адміністрації Михайло Негрич

Поділитися: