З метою вивчення потреб внутрішньо переміщених осіб на території Городенківської міської та Чернелицької селищної територіальних громад працювала районна «мобільна» бригада

05.07.2023

05 липня на території Городенківської міської та Чернелицької селищної територіальних громад працювала районна «мобільна» бригада із вирішення актуальних питань внутрішньо переміщених осіб. Метою роботи «мобільної» бригади було вивчення потреб внутрішньо переміщених осіб, зокрема, у питаннях правового захисту, соціального забезпечення та надання допомоги для покращення побутових умов проживання.

На території Городенківської міської територіальної громади у с. Сороки члени «мобільної» бригади надали відповідну допомогу внутрішньо переміщеним особам, які проживають у місці компактного проживання – будівлі соціального призначення. Внутрішньо переміщені особи у даному закладі забезпечені всім необхідним для належного проживання.

Відбулася зустріч із внутрішньо переміщеними особами у м. Городенці, у роботі взяв участь перший заступник міського голови Андрій Цюмпала.

На території Городенківської міської ради місцевою владою та благодійними організаціями проведено належну роботу щодо облаштування місць компактного проживання у Центрі для ВПО при церкві Успіння Пресвятої Богородиці та комунальному закладі «Городенківська ДЮСШ».

Мобільна «бригада» на території Чернелицької селищної територіальної громади надала допомогу внутрішньо переміщеним особам у питаннях соціального забезпечення та працевлаштування. Відбулася зустріч із внутрішньо переміщеними особами на території приватного сектору з метою вивчення відповідних потреб внутрішньо переміщених осіб. Відвідано село Копачинці, де планується розміщення у разі потреби внутрішньо переміщених осіб.

Поділитися: