Ясла-садок «Колосок» села Підгайчики відзначив 25-річчя

26.09.2011
Ясла-садок «Колосок» села Підгайчики відзначив 25-річчя

25 вересня 2011 року Підгайчиківський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Колосок» святкував 25-річний ювілей.

Приміщення, в якому знаходиться дошкільний навчальний заклад, побудоване у 1986 році. Заклад розрахований на 160 місць. Функціонувало 8 груп, обладнано кабінет завідувача, кабінет вихователя-методиста, методичний кабінет, кабінет медичної сестри, музична та спортивна зали, басейн. Перша завідувачка садочка - Любов Якубовська - укомплектувала приміщення, забезпечила придбання м’якого та твердого інвентарю, приладдя для занять, іграшки, посуд. Для завозу всього необхідного в садочок був виділений автомобіль «Єраз».

З 2002 року дошкільний навчальний заклад «Колосок» очолює Галина Бокотько. З 2007року по 2010 рік дитячий садок знаходився на капітальному ремонті: перекрито дах, замінена стеля в холі, система опалення.

Упродовж 2010 року в дошкільному закладі за бюджетні кошти упорядкований благоустрій території та зроблено капітальний ремонт фасаду, системи опалення, придбано ігровий майданчик. На даний час у закладі функціонує 4 групи, з яких одна – група раннього віку, три – дошкільного віку , в них виховується 102 дітей. Навчально-виховний процес у закладі забезпечують 12 педагогів, практичний психолог. Медичне обслуговування здійснює старша медична сестра.

На свято завітало керівництво району: голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич, начальник відділу освіти Коломийської РДА Мирослав Бодейчук.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич і нагородив кращих працівників грамотами. У своєму виступі Михайло Михайлович зауважив, що дитячий садочок – це друга домівка для найменших жителів села. Тут малюки мають знайти дбайливий догляд, виховання та навчання, інтелектуально, морально, естетично розвинутися і усвідомити себе як особистість.

Завідувач дошкільного закладу Галина Бокотько подякувала за подарунки – альтанки – голові Коломийської районної державної адміністрації Михайлу Негричу та Герою України Василю Ткачуку, під керівництвом якого 25 років тому було побудовано дитячий садок.

Поділитися: