Виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича на Коломийщині

12.12.2013
Виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича на Коломийщині

11 грудня 2013 року відбувся виїзд на підприємство ТОВ «АБО-МІКС» за участю голови Коломийської районної державної адміністрації Михайла Негрича, начальника управління економіки Коломийської районної державної адміністрації Любов Глушкової та начальника відділу з питань євроінтеграції, зовнішніх звязків, інвестицій та туризму управління економіки Коломийської районної держаної адміністрації Надії Корженко на виконання завдань Президента України В.Ф.Януковича щодо стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць, завдання і перспективи на 2014 рік, а також щодо розвитку міжрегіональних та міждержавних зв’язків.

Товариство з обмеженою відповідальністю „АБО – МІКС” є успішно реалізованим інвестиційним проектом, в який вкладено понад 15 млн. грн. іноземних інвестицій. На підприємстві, яке займається виробництвом гранульованих комбікормів для відгодівлі свійської птиці та тварин, працює близько 80 чоловік. Проектна потужність підприємств: 4,5-5 тисяч тон продукції в місяць. Обсяг реалізованої продукції за 10 місяців 2013 року склав 88,9 млн.грн, що на 22,7 млн.грн. більше до відповідного періоду минулого року.

У 2014 році підприємством планується збільшення виробництва продукції, що дасть змогу наростити оборот зовнішньої торгівлі та створити нові робочі місця.

Голова Коломийської районної державної адміністрації М.М. Негрич зазначив: «Створення нових робочих місць – об’єктивний процес, притаманний розвитку економіки. Він постійно обумовлюється зростанням і вдосконаленням виробництва, його структурними змінами. Без створення нових робочих місць неможлива оптимізація виробничої зайнятості працездатних громадян в суспільстві, що є важливим фактором підвищення ефективності виробництва і одночасно рівня життя населення, що є одним з пріоритетним напрямом розвитку держави вцілому».

Начальник управління економіки Любов Глушкова подякувала керівнику підприємства Оросу Шандору Івановичу за добру роботу та хорошу співпрацю.

Поділитися: