Вітання Високопреосвященному Владиці Юліану з нагоди возведення в Сан Архієпископа

03.02.2024

Високопреосвященний Владико Юліане!

Сьогодні, згідно з Указом Предстоятеля Православної Церкви України – Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, Ви отримали високу Церковну нагороду – возведення у Сан Архієпископа.

З великою пошаною вітаємо Вас!

Понад десять років Ви, Високопреосвященний Владико, очолюєте Коломийську Єпархію Української Православної Церкви. Неможливо перелічити всіх ваших заслуг та здобутків, які Ви звершили для увіреної Вам пастви і для нашого краю.

Сердечно дякуємо Вам за слово Боже, яке Ви щедро засіваєте в наші серця, за щирі молитви за наших мужніх Захисників, Мир і Перемогу України!

Висловлюємо вдячність і за Вашу активну громадську діяльність. Ця праця особливо важлива тепер, коли в Україні триває страшна війна. Завдяки Вашим ініціативам, підтримці і стараннями духовенства регулярно надсилається військова та гуманітарна допомога в зону бойових дій. Ви підтримуєте молитовно, ідейно, духовно та матеріально людей, які вимушено переїхали до нас із небезпечних для життя територій. Ви знаходите слова розради і для родин полеглих Героїв. Ваша особиста стійкість, самопожертва, впевненість у Перемозі важливі для всіх нас.

Сьогоднішня нагорода, яку ви отримали від Блаженнійшого Митрополита Епіфанія, є дійсно вами заслужена! Бажаємо Вам ще довгого і плідного служіння на Коломийській Кафедрі. Хай Господь повсякчас допомагає Вам, дарує здоров’я, мудрість і наснагу, щоб ми з Вами спільною працею невпинно наближали так бажаний Мир на нашій землі.

Многих і благих Вам літ!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков та колектив райдержадміністрації

Поділитися: