VII Велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну !» на Коломийщині!

12.09.2011
VII Велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну !» на Коломийщині!

На виконання розпорядження обласної державної адміністрації від 05.08.2011 р. №548 «Про проведення Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх єднає Україну!» територією Івано-Франківської області з нагоди Дня фізичної культури і спорту» в суботу, 3 вересня 2011 року, о 14:30 год. на площі Відродження м. Коломия відбулась урочиста зустріч учасників велоестафети представниками районної державної адміністрації, міської влади та Молодіжної адміністрації при Коломийській райдержадміністрації.

Від імені голови районної адміністрації Михайла Негрича учасників естафети привітала заступник голови райдержадміністрації Леся Білищак. Вона підкреслила, що під керівництвом відділу у справах молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації активно розвиваються районна рада ФСТ «Колос», Міськрайонне спортивне товариство «Спартак», районний ФОСК «Прикарпаття», дві ДЮСШ та федерації з різних видів спорту. Було наголошено, що пріоритетним у розвитку фізичної культури та спорту району є зміцнення і покращення матеріально-спортивної бази в селах і селищах, для чого райдержадміністрація виділяє значні кошти для реконструкції та будівництва спортивних об’єктів, придбання спортивного інвентаря. Наслідком такої уваги до розвитку спорту в районі стало ІІ місце, яке Коломийський район зайняв в обласному конкурсі-огляді за програмою «Спорт для всіх-спільна турбота».

На закінчення заступник голови райдержадміністрації Леся Білищак подякувала учасникам естафети за популяризації здорового способу життя та залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом.

Учасники велоестафети разом із заступником голови райдержадміністрації Білищак Л.П., начальником відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Буджаком В.С. та заступником міського голови Граділем І. І. поставили квіти до пам’ятника Шевченка Тараса Григоровича.

Учасників та супроводжуючих велоестафети було забезпечено обідом.

Поділитися: