Відкриття оновленого гастроентерологічного відділення Коломийської центральної районної лікарні

21.02.2013
Відкриття оновленого гастроентерологічного відділення Коломийської центральної районної лікарні

19 лютого 2013 року в Коломийській центральній районній лікарні відбулося урочисте відкриття оновленого гастроентерологічного відділення.

Зі святом привітали заступник голови облдержадміністрації І.Т.Зварич, голова Коломийської райдержадміністрації М.М.Негрич, голова районної ради Б.В.Болюк, заступник міського голови І.І.Граділь, директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Р.М.Мельник, головний лікар центральної районної лікарні І.Д.Садов’як.

Голова райдержадміністрації М.М.Негрич привітав присутніх зі святом, вручив грамоти голови райдержадміністрації та голови районної ради за вагомий внесок у зміцнення матеріально-технічної бази відділення та з нагоди відкриття оновленого гастроентерологічного відділення, та зазначив, що на сьогодні відділення відповідає всім стандартам європейського рівня. Персонал має відповідні умови праці, що дає змогу покращити обслуговування пацієнтів.

До послуг пацієнтів чекають відремонтовані палати з новими ліжками та при ліжковими тумбочками, які придбані за сприянням голови Коломийської РДА М.М.Негрича як гуманітарна допомога яка надійшла з Німеччини, з телевізорами та холодильниками.

Слова подяки звучали як і для працівників гастроентерологічного відділення ЦРЛ які внесли в оформлення інтер’єру відділення особистий вклад як фізичний, так і матеріальний, так і для меценатів: приватному підприємству „Лаванда” та його директору Петру Ладижинському, який подарував відділенню 7 телевізорів; директору Підгайчиківського спиртзаводу І.С.Іванюку за телевізор, подарований відділенню, директору ТзОВ „Прут-генетик” Книшуку П.В., пану Ю.І.Овчаренку, депутатам міської ради п. Л. Глушкову, Володимиру та Андрію Харукам за надану матеріальну допомогу за яку придбано шафи, столи, крісла, карнизи, штори, жалюзі, тумбочки, лаки, фарби, миючі засоби тощо для потреб гастроентерологічного відділення; благодійному фонду „Карітас” за посильну допомогу; будівельникам, електрикам, сантехнікам – всім працівникам фірми „Зодчий” та керівництву фірми „Зодчий” – І.О.Озаруку та О.С. Наговіцина.

До відкриття відділення придбано 10 нових холодильників підприємствами і організаціями Коломийщини. Це, зокрема: Фірма „Тріумф” – 2 холодильника, Фірма „Щит” – 1 холодильник, Фірма „Юмас” – 2 холодильника, „НТК – 2 холодильника, „Вівамед”– 1 холодильник, „Іводент” – 2 холодильника.

Поділитися: