Відбувся гала-концерт конкурсу "Серцем єдиним, ми - Україна!"

27.05.2024

25 травня 2024 року відбувся гала-концерт творчого конкурсу "Серцем єдиним, ми - Україна!", який ініціювала Світлана Онищук .

Керівниця області висловила слова вдячності командам за їхню згуртованість та обсолютно дорослий підхід, а також наставникам, які допомогли підготувати такі потужні виступи.

"Це - ваша спільна заслуга. І ми це цінуємо. Особливо непросто довелось нашим суддям, серед яких знані на Прикарпатті діячі культури й мистецтва, педагоги, захисники та державні службовці", - зазначила очільниця Прикарпаття.

Отож за підсумками суддівського голосування

переможцем конкурсу стала команда Коломийського ліцею №5 імені Тараса Шевченка.

другу сходинку розділили дві команди - Нижньовербізького ліцею ім. Героя України Олександра Кукурби «Три відтінки життя» та «Опришівські соловейки» ліцею №6 імені Івана Ревчука Івано-Франківської міської ради.

третє місце посіли: команда Вигодського ліцею, Криворівнянського ліцею ім. Михайла Грушевського та Перегінського ліцею №1.

У номінації «Об’єднані мистецтвом» судді відзначили команду Більшівцівського ліцею.

«За оригінальність постановки» - команду Надвірнянського ліцею №1 ім. В‘ячеслава Чорновола.

Номінацію «Незламні духом» присвоєно команді Стопчатівського ліцею.

Та ще одну особливу номінацію «Вибір серцем» Світлана Онищук присвоїла команді вихованців Ганьківського ліцею Заболотівськоії ТГ.

"Вітаємо наші юні таланти. Ваші творчі успіхи нікого не залишили байдужим, - наголосила керівниця області. - Впевнена, що конкурс «Серцем єдиним, ми – Україна!» стане доброю мотивацією до нових творчих звершень.

Адже для всіх наших учасників підготували дуже цікаві нагороди. А це - літні подорожі за кордон, відпочинок у Карпатах, комп’ютерна техніка та цінні подарунки, які вдалось організувати за підтримки людей доброї волі, партнерів нашого конкурсу".

Вона також подякувала всім, хто відгукнувся, і допоміг подарувати дітям свято та незабутні враження, які так потрібні у час війни.

На завершення переможців привітали талановиті земляки, переможців Євробачення гурт KALUSH своєю всесвітньовідомою «Стефанією».

Також після основної частини мали змогу виступити учасники конкурсу, які не стали переможцями районного етапу, проте виявили бажання поділитись своїми творчими напрацюваннями.

Поділитися: