Відбулося об’єднане засідання Рад з питань внутрішньо переміщених осіб Івано-Франківської області

18.01.2024

17 січня 2024 року голова Ради з питань ВПО Коломийського району при Коломийській РДА - Андрій Ляшко разом зі співголовою Ради з питань ВПО Коломийської міської ради – Ігорем Івахнюком, та учасницею Ради Коломийської міської ради – Тетяною Бєлявцевою, взяли участь в об’єднаному засіданні Рад з питань ВПО на якому обговорено діяльності Рад з питань ВПО Прикарпаття.

Засідання відбулося за головування голови Ради з питань ВПО при Івано-Франківській ОДА Галини Кос. На захід були запрошені Людмила Сірко – заступник голови обласної державної адміністрації, представники департаменту соціальної політики облдержадміністрації та представники Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Івано-Франківській області.

На засіданні учасники Ради з питань ВПО Коломийської громади поділилися своїм досвідом та ознайомилися з діяльністю громад Івано-Франківської області, обмінялися ідеями спрогнозували нові можливості для спільних ініціатив та проєктів Рад ВПО.

Висловлюємо подяку заступниці голови обласної державної адміністрації Людмилі Сірко та голові Ради з питань ВПО при Івано-Франківській ОДА Галині Кос за запрошення взяти участь у корисній та важливій платформі з питань внутрішньо переміщених осіб.

Поділитися: