Відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації

22.05.2023

Відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації

Сьогодні під головуванням голови районної державної адміністрації Любомира Глушкова відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації з запланованих питань. У роботі колегії взяли участь члени колегії та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови територіальних громад району, керівники районних установ, підприємств.

Про підсумки роботи житлово-комунального господарства та бюджетних установ району в осінньо-зимовий період 2022-2023 років та підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років доповів начальник відділу житлово-комунального господарства, екології та інфраструктури управління соціально-економічного розвитку райдержадміністрації Олександр Панченко.

Він підкреслив, що в цілому, робота у осінньо-зимовий період 2022-2023 років була організована на належному рівні, опалювальний сезон пройшов без особливих зривів та аварійних ситуацій. Затверджено план заходів з підготовки підприємств ЖКГ до роботи у наступному осінньо-зимовому періоді.

Про соціальний захист внутрішньо переміщених осіб, відповідно до законодавчих актів в галузі соціального забезпечення, інформувала заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ірина Камінська.

Вона відзначила, що на території Коломийського району утворено координаційний Штаб по розміщенню тимчасово переміщених осіб, у всіх територіальних громадах району відповідно Штаби громад та визначено відповідальних осіб по взаємодії з координаційним Штабом РДА. За період з лютого 2022 року по травень 2023 року на території району проживало 37809 внутрішньо переміщених осіб, 93% з яких – у приватному секторі.

За підсумками колегії прийняті відповідні рішення.

Поділитися: