Відбулася 21–ша сесія Коломийської районної ради

29.02.2024

Сьогодні, 29 лютого 2024 року, відбулася 21–ша сесія Коломийської районної ради. В сесії взяв участь голова районної державної адміністрації – начальник військової адміністрації Любомир Глушков, заступники голови райдержадміністрації та працівники структурних підрозділів.

Депутати затвердили порядок денний сесії, до якого, за рекомендацією президії районної ради, включили 14 проєктів рішень.

Традиційно, перед початком роботи, вшанували хвилиною мовчання загиблих Героїв України та помолилися за тих, хто зараз мужньо захищає нашу державу.

Серед низки важливих питань, які розглянуті на сесії, – звіт голови районної державної адміністрації про виконання районного бюджету, основних напрямків соціально–економічного та культурного розвитку району за 2023 рік і делегованих районною радою повноважень.

Виступаючи на сесії Любомир Глушков озвучив цілий ряд питань, над якими працювала районна державна адміністрація, яка одночасно виконує функцію військової адміністрації у 2023 році, детально зупинився на питання оборонної роботи та підтримки Збройних Сил України, безпеки громадян, реабілітації ветеранів, соціальному захисті населення та на конкретних справах, що втілені в життя в минулому році. Очільник райдержадміністрації наголосив на тісній співпраці усіх гілок влади та подякував за спільну працю.

Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результаті діяльності органів прокуратури на території району за 2023 рік доповів виконувач обов'язків керівника Коломийської окружної прокуратури Михайло Яновський.

Крім того на сесії, депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за 2023 рік та звіти про виконання цільових Програм, що фінансувалися в минулому році, а ще схвалили низку інших важливих для районної ради рішень.

В єдності працюємо задля нашої Перемоги!

Поділитися: