Відбулася 16 – та сесія Коломийської районної ради

02.03.2023

Відбулася 16 – та сесія Коломийської районної ради

В сесії взяв участь голова районної державної адміністрації – начальник військової адміністрації Любомир Глушков, заступники голови райдержадміністрації та керівники структурних підрозділів.

Депутати затвердили порядок денний сесії, до якого, за рекомендацією президії районної ради, включили 14 проєктів рішень.

Традиційно, перед початком роботи, вшанували хвилиною мовчання загиблих Герої України та помолилися за тих, хто зараз мужньо захищає нашу державу.

Серед низки важливих питань, які розглянуті на сесії, звіт голови районної державної адміністрації про виконання районного бюджету, програми соціально – економічного та культурного розвитку і делегованих повноважень районною радою.

Виступаючи на сесії Любомир Глушков озвучив цілий ряд питань, над якими працювала районна державна адміністрація, яка одночасно виконує функцію військової адміністрації у 2022 році, детально зупинився на питання оборонної роботи та підтримки Збройних Сил України, соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, тощо. Очільник наголосив на тісній співпраці усіх гілок влади та подякував за спільну працю.

Крім того на сесії, депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за 2022 рік та звіти про виконання цільових Програм, що фінансувалися в минулому році, а ще схвалили низку інших рішень, які регулюють кадрові та інші питання.

Районний бюджет за 2022 рік виконаний за доходами на 112,4%, видатки профінансовані відповідно до затвердженого розпису. Кредиторської заборгованості на 01.01.2023 року немає. В минулому році фінансувалися 3 місцеві програми, затверджені районною радою, на загальну суму 713,0 тис гривень.

Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результаті діяльності органів прокуратури на території району доповів заступник прокурора Михайло Яновський.

В єдності працюємо задля нашої Перемоги!

Поділитися: