Відбулась зустріч у відеоформаті з координаторами представництва HelpAge International в Україні

02.11.2022

Сьогодні у Коломийській райдержадміністрації відбулась зустріч у відеоформаті з координаторами представництва HelpAge International в Україні. Від райдержадміністрації в зустрічі взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Любов Михайлишин, начальник відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Ігор Королько та начальник відділу соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ірина Камінська.

В ході зустрічі обговорено питання подальшої співпраці у підтримці внутрішньо переміщених осіб старше 60 років та осіб з інвалідністю, які проживають на території громад Коломийщини.

Представництво з початку повномасштабного вторгнення росії активно допомагало на території Буковини, а зараз готуються до імплементації нового проекту, в якому планується надавати соціальну послугу з догляду вдома за рахунок найму соціальних працівників, психосоціальну підтримку, грошову допомогу, забезпечення засобами технічної реабілітації на території трьох районів Івано-Франківщини, зокрема, в Коломийському.

Поділитися: