Вчителів запрошують до участі у щорічній національній премії Global Teacher Prize

15.07.2024

Вчителів, які заохочують вчитись своїх учнів, вражають новаторськими підходами і надихають інших до позитивних змін, запрошують до участі у щорічній національній премії Global Teacher Prize.

Премія має на меті відзначити досягнення педагогів, підкреслити їхню важливість для суспільства, підняти престиж та популяризувати професію, а ще надихнути колег до впровадження сучасних методик у викладанні.

До участі в конкурсі запрошують усіх вчителів - з великих міст та невеличких містечок, з приватних та комунальних закладів.

Головний переможець отримає 1 мільйон гривень для власного освітнього проєкту та представлятиме Україну на Світовій премії Global Teacher Prize.

Заповнити анкету для участі у Global Teacher Prize можна, перейшовши за посиланням https://globalteacherprize.org.ua/apply-2024/

Заявки приймають до 22 липня 2024 року. Ім’я переможця буде оголошено 5-го жовтня цього року.

Варто зауважити, що за попередні роки прикарпатські вчителі добре про себе заявили на Global Teacher Prize:

У ТОП-50 педагогів у 2018 увійшли:

  • Марія Грицишин (вчителька української літератури тепер Ліцею ім. Миколи Сабата), Галина Пирин (вчителька англійської та німецької мови з Долини).
  • Тетяна Лінійчук, вчителька української мови та літератури з Ямницького ліцею, у 2019 році стала переможцем в одній з номінацій.

У ТОП-50 фіналістів того ж року увійшла також Аліса Павлюк, вчителька початкової школи № 26 м. Івано-Франківська.

У ТОП-50 у 2020 та 2021 роках потрапили вчителі початкових класів: Леся Павлюк (Ліцей № 7 м. Івано-Франківська), Тетяна Бурцева (Початкова школа № 26, м. Івано-Франківська) та Мар’яна Лисишин (учитель англійської мови Коломийського ліцею №1).

Поділитися: