В Отинійській територіальній громаді офіційно стартував другий етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

13.02.2024


На Коломийщині набирають обертів змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Масштабний спортивний проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!».

Сьогодні розпочався другий територіальний етап в Отинійській селищній територіальній громаді.

На базі Отинійського ліцею змагалися 9 команд юнаків волейболістів із Отинійського ліцею, Струпківського ліцею, Виноградського ліцею, Торговицького ліцею, Воронського ліцею, Угорницької, Сідлищенської, Голосківської, Грабицької гімназій.

З вітаннями до учасників всеукраїнських змагань юних волейболістів завітали заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Ганна Кравчук, голова селищної ради Олег Савчук, військовослужбовці.

У результаті напруженої боротьби перемогу здобула команда Отинійського ліцею, друге місце – за командою Торговицького ліцею, третє – за командою Струпківського ліцею.

Переможців та призерів спортивних перегонів нагородили кубками, медалями та грамотами.

Захід пройшов у дружній атмосфері, учасники отримали масу позитивних емоцій.

До слова, в районі 112 закладів загальної середньої освіти та 482 команди, змагатимуться за першість у 5-ти видах спорту: баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та черлідигу.

Міжшкільні ігри дають можливість учням проявити свої найкращі здібності у спорті, лідерські якості та навички, взаємодіяти у команді та знайомитися з своїми однолітками з інших територіальних громад.

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

#РазомПереможемо #плічопліч #шкільніліги

Поділитися: