В Коломийському районі відбулось відкриття приміщення місцевої пожежної команди

30.04.2014
В Коломийському районі відбулось відкриття приміщення місцевої пожежної  команди

29 квітня 2014 року відбулось відкриття приміщення місцевої пожежної команди в селі Коршів Коломийського району.

Такі команди на Коломийщині створені у селищах Печеніжин, Гвіздець та селі Спас. Дві пожежі, які, нажаль, з початку року виникли на Коршівському напрямку, підтвердили необхідність створення Коршівської місцевої пожежної команди. Ініціатором її створення виступив приватний підприємець Володимир Семчук, який знайшов підтримку у районної влади, депутатського корпусу та сільської ради. У штаті працюватиме 6 осіб.

За особистий вклад в соціально-економічний та культурний розвиток сіл Коршівської сільської ради та створення місцевої пожежної команди нагороджено грамотами начальника Коломийського міськрайонного відділу Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області, полковника служби цивільного захисту Ігоря Вацика, ініціатора створення місцевої пожежної команди, приватного підприємця Володимира Семчука, Коршівського сільського голову Михайла Пижука.

Настоятель церкви Успіння Пресвятої Богородиці УАПЦ о. Микола Гелетюк благословив всіх присутніх та здійснив освячення приміщення та пожежної машини.

Поділитися: