В Коломийському районі відбудуться слухання щодо визначення кандидата на посаду голови Коломийської райдержадміністрації

11.12.2014
В Коломийському районі відбудуться слухання щодо визначення кандидата на посаду голови Коломийської райдержадміністрації

4 грудня 2014 року о 10.00 год. в МПК «Народний Дім» м.Коломиї відбудуться слухання щодо визначення кандидата на посаду голови Коломийської райдержадміністрації.

Реєстрація учасників слухання: з 09.00 до 09.45 год.

Метою проведення слухань є забезпечення прозорості і відкритості при призначенні на посаду голови райдержадміністрації.

Основним етапом визначення кандидатури для розгляду головою облдержадміністрації та внесення ним подання до Кабінету Міністрів України є подання до облдержадміністрації необхідних матеріалів щодо пропонованих кандидатур на посаду голови райдержадміністрації, а саме:

- рекомендацій колективів, громадських організацій, партійних осередків, активістів;

- резюме претендентів на посаду голови райдержадміністрацій;

- короткого викладу програм діяльності претендентів на посаду голови райдержадміністрації обсягом до 3 900 знаків.

Ці матеріали в довільній формі, в читабельному вигляді до 3 грудня 2014 року надсилаються на електронну адресу облдержадміністрації: kretsul@if.gov.ua.

Консультації з приводу подання документів можна отримати за телефоном (0342) 55-27-22.

Контактна особа - Крецул Валерій Вячеславович.

Для участі у слуханні запрошуються:

депутати районної ради; керівники районних осередків партій і громадських організацій; керівники підприємств, установ та організацій району; сільські, селищні голови; представники ЗМІ.

Порядок проведення слухання:

- керівник комісії відкриває слухання та інформує про порядок проведення цього заходу;

- для організації підрахунку голосів відкритим голосуванням обирається лічильна комісія з числа учасників слухань у кількості трьох осіб;

- кожному претендентові на посаду голови райдержадміністрації надається до 10 хвилин для програмного виступу і до 10 хвилин для відповідей на запитання;

- після заслуховування всіх претендентів учасниками слухань проводиться відкрите рейтингове голосування, результати якого документуються і передаються голові облдержадміністації.

Паралельно свої висновки надає голові облдержадміністації і комісія.

З урахуванням висновків комісії та результатів рейтингового голосування по претендентах на посади голів райдержадміністрацій голова облдержадміністрації проводить співбесіди з претендентами.

За результатами співбесід голова облдержадміністрації
визначає кандидатури на посади голів райдержадміністрацій та подає
їх до Кабінету Міністрів України у порядку, встановленому Законом
України «Про місцеві державні адміністрації».

Поділитися: