В Коломийському районі проведено нараду з питань підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та установ соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період

23.07.2014

23 липня 2014 року під керівництвом заступника голови Коломийської райдержадміністрації Л. І. Михайлишин відбулась нарада з питань підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та установ соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період.

На нараді заслухано питання стану виконання запланованих заходів з підготовки району до опалювального сезону. Керівникам бюджетних установ надано доручення розробити оперативні заходи щодо економії природного газу на 30 відсотків до кінця 2014 року та на опалювальний період 2014-2015 років. Керівникам комбінатів комунальних підприємств доручено вжити заходів щодо належної підготовки багатоквартирних житлових будинків до роботи в осінньо-зимовий період (особливу увагу звернути на утеплення підвальних приміщень, під’їздів та горищ), а також спільно з органами місцевого самоврядування провести заходи з приведення тарифів на житлово-комунальні послуги до економічно обґрунтованого рівня.

Поділитися: