В Коломийському районі проведено нараду з керівниками закладів освіти району

11.02.2014

5 лютого 2014 року в Коломийському районі на базі Нижньовербізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулася нарада керівників закладів освіти району.

Заступник начальника управління - начальник відділу загальної середньої освіти управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Угринчук Л.П. доповіла про організацію роботи з цивільного захисту, ведення шкільної документації відповідно до вимог наказу МОН України №1239 від 28.08.13 року «Про затвердження Типової інструкції з діловодства у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності», організацію профільного навчання у ЗНЗ, підвіз учнів та організацію роботи водіїв шкільних автобусів та медичний огляд учнів та роботу шкільних медичних сестер.

На порядку денному наради обговорено також питання про: вимоги щодо ведення шкільної документації; атестацію педагогічних працівників та керівників навчальних закладів; дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та організацію роботи ГПД; дотримання чинного законодавства при зміні істотних умов праці; ведення документації з охорони праці; соціально-економічний стан, матеріальне забезпечення працівників освіти у 2014 році.

Зусіх розглянутих питань прийнято конструктивні рішення.

Поділитися: