В Коломийському професійному ліцеї сфери послуг освятили каплицю Святого Миколая

17.02.2012
В Коломийському професійному ліцеї сфери послуг освятили каплицю Святого Миколая

В Коломийському професійному ліцеї сфери послуг (ВПУ №17) Владика Микола Сімкайло освятив каплицю Святого Миколая. Серед запрошених були: заступник голови обласної державної адміністрації Руслан Олегович Гусак, голова районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич, заступник міського голови Ігор Іванович Граділь.

Основою прогресу цього закладу є виховання молоді на духовних підвалинах і освячення каплиці є яскравим підтвердженням цьому.

Голова районної державної адміністрації М.М. Негрич вручив грамоту та ікону директору Коломийського професійного ліцею сфери послуг Є.І.Федору та висловив вдячність: «Висловлюю подяку директору Коломийського професійного ліцею сфери послуг Федору Євгенію Івановичу за жертовну працю та підтримку, спрямовані на розвиток духовно-культурного становлення учнівської молоді, а також усьому педагогічному колективу, за те, що навчають молоде покоління бути не лише професіоналами своєї справи, але і бути хорошими людьми».

Владика Микола Сімкайло звернувся до студентів: «На вас покладаємо надію, бо ви належите майбутньому, а майбутнє належить вам. Нехай вашим щоденним кредом буде вислів – молись і працюй. Адже молитва і праця – це немов два крила юності, які впевнено проведуть із дитинства у доросле життя. Приходіть до цієї святині та просіть у Господа здоров’я душевного і тілесного. Вимолюйте благословення для своїх ближніх, родини та друзів, для процвітання України».

Поділитися: