В Коломийському МВ УМВС проведено нараду щодо шостої хвилі мобілізації

14.07.2015
В Коломийському  МВ УМВС проведено нараду щодо шостої хвилі мобілізації

9 липня 2015 року в приміщенні Коломийського МВ УМВС відбулася нарада щодо шостої хвилі мобілізації за участю голови Коломийської районної державної адміністрації Любомира Глушкова, голови Коломийської районної ради Богдана Болюка, військового комісара Коломийського ОМВК підполковника Олега Пархоменка та начальника Коломийського МВ УМВС в Івано – Франківській області майора міліції Остапа Білейчука.

На нарадi вiйськовий комiсар Коломийського ОМВК Олег Пархоменко підвів підсумки п’ятої хвилі мобілізації, доповів про визначений законодавством порядок та завдання шостої хвилі мобілізації, оповіщення військовозобов’язаних, наслідки ухилення від призову та повідомив, що Коломийський район справився з плановим завданням у області на 59%.

Очільник району Любомир Глушков подякував всім працівникам Коломийського МВ УМВС за сумлінне виконання службових обов’язків, зокрема, всім хто перебував в зоні антитерористичної операції . Спільно з головою Коломийської районної ради Богданом Болюком з нагоди відзначенням Дня дільничного інспектора міліції вручив подяки та грошові премії працівникам Коломийського МВ УМВС.

Поділитися: