В Коломийському академічному обласному українському драматичному театрі ім. І.Озаркевича відбулось святкування Дня Святого Миколая в рамках проведення Всеукраїнської акції «З відкритим серцем до кожної дитини»

19.12.2013
В Коломийському академічному обласному українському драматичному театрі ім. І.Озаркевича відбулось святкування Дня Святого Миколая  в рамках проведення Всеукраїнської акції «З відкритим серцем до кожної дитини»

Діти завжди вірять і чекають дива. Цим символічним днем коли дива трапляються, є день Святого Миколая. Кожна дитина чекає, що святкового ранку загляне під подушку і знайде там омріяний такий довгоочікуваний подарунок.. Яким же великим є очікування діточок, сімї яких живуть поза межею бідності, перебувають у складних життєвих обставинах чи кризовій ситуації.

В рамках проведення Всеукраїнської акції «З відкритим серцем до кожної дитини», за підтримки голови Коломийської райдержадміністрації Михайла Михайловича Негрича, 19 грудня 2013 року в приміщенні Коломийського академічного обласного українського драматичного театру імені Озаркевича було проведено свято Миколая. На захід були запрошені діти - сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти пільгових категорій та діти з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та учні Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат. Усіх учасників привітав Святий Миколай. Для них було накрито солодкі столи.

Від імені голови Коломийської районної державної адміністрації Михайла Михайловича Негрича привітав дітей та дорослих перший заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Роман Теодорович Панчук: «З метою виховання дітей, зокрема, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей з обмеженими можливостями в нашій державі виконуються соціальні ініціативи Президента України щодо захисту прав дитини та проводиться Всеукраїнська акція «З відкритим серцем до кожної дитини». Зі словами особливої вдячності звертаюся до тих, хто піклується про дітей, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові. Низький уклін вам за вашу душевну щедрість, за щоденну невтомну працю і турботу. Нехай ваші серця завжди будуть відкритими для добрих справ і милосердя».

Після частування гості мали можливість переглянути виставу Коломийського академічного обласного українського драматичного театру

«Коза-дереза». Діти - сироти, діти позбавлені батьківського піклування, їх опікуни отримали продуктові набори до Новорічних та Різдвяних свят. Кожній дитині на святі вручено солодкий подарунок.

Поділитися: