В Коломийській райдержадміністрації відбулось чергове засідання колегії та нарада з сільськими та селищними головами

20.10.2013
В Коломийській райдержадміністрації відбулось чергове засідання колегії та нарада з сільськими та селищними головами

18 жовтня 2013 року в залі засідань Коломийської райдержадміністрації відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Михайла Михайловича Негрича. На засіданні колегії був присутній директор департаменту економіки -заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Теодорович Зварич.

Голова Коломийської районної державної адміністрації М.М. Негрич вручив почесні грамоти голови обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток туризму області та з нагоди Всесвітнього Дня туризму і Дня туризму в Україні:- керуючому готельно-ресторанного комплексу «Беркут»,с.Раківчик Коломийського району Микитюку Михайлу Петровичу;- керівнику готельно-ресторанного комплексу «Вербіж», с.Верхній Вербіж Коломийського району Ігнатюк Людмилі Георгіївні та спільну грамоту голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток туризму області та з нагоди Всесвітнього Дня туризму і Дня туризму в Україні начальнику відділу культури Коломийської районної державної адміністрації Федор Людмилі Петрівні.

На порядку денному колегії розглянуто питання:

1. Про виконання бюджету району та районного бюджету за 9 місяців 2013 року відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», доповіли начальник фінансового управління райдержадміністрації Попадюк Оксана Василівна та заступник начальника Коломийської ОДПІ Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області Федик Олександр Михайлович.

2. Про легалізацію виплати заробітної плати та дотримання платниками району законодавчо встановленого мінімального рівня заробітної плати по Коломийському району, доповіла заступник голови райдержадміністрації Михайлишин Любов Іванівна.

3. Звіт військового комісара Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату О.Пархоменка про стан військового обліку та бронювання в органах місцевого самоврядування, організаціях, підприємствах, установах Коломийського району, доповів військовий комісар Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату Пархоменко Олег Миколайович.

Також відбулось нарада з сільськими та селищними головами. На нараді розглянуто питання:

1. Про активізацію участі громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону, громадських помічників, дільничних інспекторів міліції у забезпеченні правопорядку та вдосконалення взаємодії Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області з громадськими формуваннями під час виконання ними правоохоронних завдань на території району.

2. Про вимоги до організації харчування у дошкільних навчальних закладах.

3. Про житло для осіб з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

4. Про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення державного значення.

5. Про реалізацію проекту «Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади і влади» та впровадження в області проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту»

6. Про здачу сільськими, селищними радами документів постійного зберігання до архівного відділу райдержадміністрації.

7. Про реалізації завдань Президента України В.Ф.Януковича щодо залучення громад до вирішення питань соціально-економічного розвитку території та поглиблення партнерських відносин виконавчої влади та місцевого самоврядування у рамках реалізації проекту «Писанковий край».

З усіх розглянутих питань прийнято конструктивні рішення.

Поділитися: