Уряд доручив облдержадміністраціям у десятиденний термін завершити роботи щодо зведення фортифікаційних споруд

20.05.2015

Під головуванням Віце-прем`єр-міністра України – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка відбулася селекторна нарада з питань матеріально-технічного та ресурсного забезпечення будівництва фортифікаційних споруд. Участь у її роботі взяв голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

Під час наради йшлося про перші результати роботи зі спорудження оборонних пунктів, дотримання термінів їхнього зведення, а також якість виконання робіт.

«Наразі в державі немає пріоритетнішого та важливішого завдання, аніж забезпечення надійного захисту її території, - наголосив управлінець.- Однією з складових цього є зведення фортифікаційних споруд. Необхідно, щоби усі області активно долучилися до ведення робіт та своєчасно завершили їх будівництво».

За словами високопосадовця, за процесом зведення споруд, якістю виконання робіт здійснюється ретельний контроль, кожен етап перевіряється спеціальними інспекційними бригадами.

Протягом часу, що залишився до завершення відведеного на спорудження фортифікаційних споруд терміну, обласні державні адміністрації мають мобілізувати зусилля та в обов’язковому порядку здати об’єкти в експлуатацію.

Зауважимо, що зведення фортифікаційних споруд Івано-Франківською областю ведеться згідно з визначеними Урядом термінами.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

Поділитися: