Урочистості з нагоди професійного свята Дня працівника соціальної сфери

05.11.2012
Урочистості з нагоди професійного свята Дня працівника соціальної сфери

2 листопада 2012 року в Коломийському МПК «Народний дім» відбулися урочистості з нагоди професійного свята Дня працівника соціальної сфери.

Зі святом присутніх вітали заступник голови райдержадміністрації Леся Петрівна Білищак, заступник голови районної ради Михайло Васильович Угорський, заступник міського голови Володимир Васильович Тарновецький.

Заступник голови райдержадміністрації Леся Петрівна Білищак привітала присутніх з професійним святом, чия праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла, сприяє реалізації конституційних прав громадян нашої держави на соціальний захист, відзначила, що це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин та що для багатьох з них слова Івана Франка - «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» - стали сенсом життя і спільно з заступниками районної та міської ради вручила кращим працівникам грамоти голови облдержадміністрації, колективам управлінь, відділів, центрів соціальної сфери грамоти голови райдержадміністрації, голови районної ради, міського голови.

По закінченню урочистостей для гостей свята відбувся святковий концерт.

Соціальні служби допомагають тим, хто не може обійтися без сторонньої підтримки, та створювати належні умови для того, щоб активна працездатна частина населення могла забезпечити себе самостійно.

На сьогодні значно збільшились розміри державних допомог. Над цими питаннями працюють в районі працівники найгуманнішої професії - управління праці та соціального захисту населення, служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації, які щодня надають свої професійні послуги різного виду. Це молоді сім’ї, які отримують допомоги при народженні дитини, по догляду за дитиною до 3-х років, малозабезпечені багатодітні сім’ї, які потребують матеріальної підтримки з боку держави, допомога дітям-інвалідам, самотнім матерям.

Поділитися: