Урочисто нагородили учасників ІІ етапу обласного конкурсу дослідницьких проєктів учнів 7-8 класів закладів загальної середньої освіти Коломийського району

21.11.2023

21 листопада в Коломийській районній державній адміністрації голова районної державної адміністрації Любомир Глушков нагородив грамотами і подяками учасників та наукових керівників ІІ етапу обласного конкурсу дослідницьких проектів для учнів 7-8 класів закладів загальної середньої освіти Коломийського району, який відбувся 9 листопада 2023 року. Конкурс відбувався з метою популяризації і пропедевтики науковості, стимулювання інтелектуальної і творчої діяльності дітей шкільного віку, відповідно до Плану роботи Івано-Франківського обласного відділення МАН України. До слова, такий конкурс в районі проводився вперше, учасниками конкурсу стали 7 юних дослідників, з 5 територіальних громад району.

Звертаючись з вітальним словом до присутніх, Любомир Глушков привітав учасників та переможців конкурсу та подякував науковим керівникам, які своєю безкорисною, благородною працею сприяють підготовці до активної наукової діяльності.

Пишаємося вами!

Поділитися: