У Коломийському районі відбулось засідання робочої групи з впровадження ІІІ фази проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

29.05.2015
У Коломийському районі відбулось засідання робочої групи з впровадження ІІІ фази проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

Сьогодні в районному ресурсному центрі громад відбулось засідання робочої групи з впровадження ІІІ фази проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». В засіданні взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Нестор Печенюк, координатор обласного ресурсного центру Леся Хомин, начальник управління економіки райдержадміністрації Тетяна Піскунова, координатор районного ресурсного центру Надія Корженко, представники громад – учасників МРГ-3 сіл Великий Ключів, Спас, Раківчик і Семаківці. На порядку денному було питання про стан справ щодо підготовки мікропроектних пропозицій по визначених громадами першочергових проблемах, а саме: реконструкція вуличного освітлення на території Семаківської сільської ради, проведення вуличного освітлення в с. Раківчик, модернізація системи енергопостачання в Спаській ЗОШ І-ІІІ ст. із застосуванням альтернативних джерел енергії (енергія сонця), проведення енергозберігаючих заходів в Великоключівській ЗОШ І-ІІІ ст. (заміна вікон і дверей на енергозберігаючі). За результатами засідання було прийнято рішення активізувати роботу громадам щодо подачі на затвердження проектно-кошторисних документацій та визначено конкретні терміни: В.Ключів і Спас – до 28.06.2015р, Семаківці і Раківчик – до 03.03.2015р.

Поділитися: