У Коломийському районі проведено засідання колегії управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

17.12.2013
У Коломийському районі проведено засідання колегії управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

17 грудня 2013 року в залі засідань Коломийської районної державної адміністрації проведено засідання колегії управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації за участю заступника голови райдержадміністрації Михайлишин Любов Іванівни.

На порядку денному розглянуто питання:

- Про реалізацію завдань Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо захисту прав дітей;

- Про стан організації харчування вихованців дошкільних та учнів загальноосвітніх навчальних закладів району;

- Про організацію туристсько-краєзнавчої роботи в загальноосвітніх навчальних закладах та Гвіздецькому будинку туристсько-краєзнавчої роботи;

- Про стан роботи котелень у осінньо-зимовий період;

- Про управлінську діяльність керівників Воронської, Виноградської ЗОШ I-III ст., Джурківської, Спаської ЗОШ I-II ст. щодо організації та проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи.

На закінчення колегії начальник управління освіти, молоді та спорту Мартинюк Ігор Петрович привітав та вручив грамоту, від Національної академії педагогічних наук України, директору Отинійської загальноосвітньої школи I-III ступенів Матковській Ользі Петрівні за вагомий внесок у розвиток педагогічної науки, плідну співпрацю з Інститутом педагогіки НАПН України та активну участь у апробації і впровадженні педагогічних інновацій.

Поділитися: