У Коломийському районі обговорили питання про об'єднання територіальних громад

28.04.2015
У Коломийському районі обговорили питання про об'єднання територіальних громад

24 квітня 2015 року у залі засідань Коломийської районної державної адміністрації під керівництвом голови Коломийської райдержадміністрації Любомира Глушкова відбулася нарада з сільськими, селищними головами, керівниками відділів, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації. У нараді взяли участь голова Коломийської районної ради Богдан Болюк, його заступник Михайло Угорський, заступник голови райдержадміністрації Любов Михайлишин, керівник апарату райдержадміністрації Михайло Беркещук, голова Асоціації сільських, селищних голів району Володимир Филипчук.

Керівництво району спільно з учасниками наради обговорили важливу тему - обєднання територіальних громад та створення робочої групи з підготовки перспективного плану формування територій громад району.

Окрім того, розглянуто питання про встановлення плати за землю на 2016 рік та поновлення даних щодо паспортизації населених пунктів району, з якими ознайомила присутніх начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Коломийської ОДПІ ГУ ДФС в Івано-Франківській області Оксана Жураківська. Про передачу документів на зберігання в Архівний відділ райдержадміністрації розповіла начальник Архівного відділу райдержадміністрації Уляна Галькович.

Важливим для сільських та селищних голів було питання проведення у суботу, 25 квітня 2015 року, благоустрою в населених пунктах району. Про це інформував керівник апарату райдержадміністрації Михайло Беркещук.

Підвів підсумки наради голова райдержадміністрації Любомир Глушков.

Поділитися: