У Коломиї відбулася зустріч із родинами військовослужбовців

02.11.2023

1 листопада 2023 року у Коломиї представники Західного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими провели зустріч із родинами військовополонених та зниклих безвісти Захисників з Коломийського району.

З родинами спілкувалися представники Координаційного штабу, територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Національної поліції, соціального захисту населення, Пенсійного фонду та місцевої влади.

В ході зустрічі родинам військових розповіли про алгоритм дій у разі зникнення безвісти рідного, питання грошового забезпечення, соціальних гарантій та роботи правоохоронних органів у таких випадках.

Нагадуємо! Якщо близька вам людина потрапила у полон або зникла безвісти, звертайтесь за допомогою до Західного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, який знаходиться у м. Львів, вул. Коперника, 17.

Телефони «гарячої» лінії: (0 800) 300-541, для дзвінків з-за кордону: +38 (032) 229-57-54 (лінія працює у робочі дні з 10.00 до 16.00).

Поділитися: