У громадах області триває рекрутингова кампанія «Гвардія наступу»

04.03.2023

У Кутській територіальній громаді у межах цієї кампанії провели інформаційних захід. Про це повідомляють у Косівській районній військовій адміністрації.

У заході взяли участь працівники профільних структурних підрозділів районної військової адміністрації, представники селищної ради, Нацполіції і районного центру комплектування та соціальної підтримки.

Службовці РВА та поліцейські поінформували присутніх про проєкт з формування бригад «Гвардії наступу». Зокрема, що новостворений воєнізований підрозділ Національної поліції України «Лють» – це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. Відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника – основні завдання бригади «Лють».

Штурмовий підрозділ «Сталевий кордон» формують при Державній прикордонній службі України. 15-й мобільний прикордонний загін створений як підрозділ нового зразка. Його структура, система управління та навчання побудовані з урахуванням викликів, що стоять перед Україною. Завдання – посилити оборону та захист нашої держави, укріпити кордон України, адже прикордонники перші на держрубежі та є невіддільною складовою Сил оборони країни.

У ході зустрічі присутніх детально ознайомлено з проходження конкурсу, умов оплати праці, дані відповіді на всі запитання.

Звертаємо увагу! Подати заявку на вступ до бригади «Гвардії наступу» можна на сайті storm.mvs.gov.ua де представлені всі бригади, що комплектуються а також у ЦНАПах нашої області за адресами:

м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 9;

м. Бурштин, вул. Січових Стрільців, 15;

м. Калуш, вул. Богдана Хмельницького, 52;

м. Коломия, площа Привокзальна, 2а/1;

м. Косів, вул. Незалежності, 11;

м. Надвірна, вул. Визволення, 2;

сел. Верховина, вул. Франка, 20;

м. Рогатин, вул. Галицька, 40;

м. Галич, площа Волі, 1;

м. Долина, вул. Грушевського, 18.

Гаряча лінія «Гвардії наступу» для консультацій – 0 800 100 020.

Поділитися: