У Городенці відбулася зустріч із сім’ями загиблих військовослужбовців

25.07.2024

Вчора у Городенківській територіальній громаді відбулася зустріч мобільної робочої групи обласної державної (військової) адміністрації, представників райдержадміністрації та місцевої громади із сім’ями загиблих захисників України.

З родинами загиблих Героїв зустрілися радник голови обласної державної адміністрації Володимир Веркалець, перший заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Любов Михайлишин, перший заступник міського голови Андрій Цюмпала, представники ТЦК, Пенсійного фонду та відділу соціального захисту.

Присутніх проінформували про передбачені чинним законодавством України пільги для членів родин загиблих військовослужбовців.

Також обговорили питання грошових виплат для родин загиблих, їх безкоштовного лікування та пільгового перевезення, проходження військово-лікарських комісій, реалізацію загальнонаціональної програми «Доступні ліки» та обласного проєкту «Турбота про родину Героя». Члени родин загиблих Героїв мали нагоду поспілкуватися з особистих питань з представникам робочої групи та оформити звернення.

Варто відзначити, що такі зустрічі надзвичайно важливі передусім для рідних загиблих захисників України, Героїв, які віддали найцінніше у боротьбі за свою землю. У такий непростий час, коли триває війна в Україні, важливо підтримувати родини загиблих Героїв. Родини загиблих захисників потребують нашої підтримки та допомоги, адже на їхні долі випали важкі випробування.

Поділитися: