У Держприкордонслужбі триває рекрутингова кампанія з набору громадян та військовозобов'язаних до прикордонних загонів бригадного типу

01.04.2024

Прикордонні загони бригадного типу - це нові види прикордонних загонів Державної прикордонної служби України, які відзначаються особливим організаційним підходом та функціональним призначенням.

Новостворені загони бригадного типу завжди готові до швидкого реагування на події та ситуації, які виникають перед нашою країною. Вони здатні оперативно мобілізувати свої сили та взаємодіяти з іншими підрозділами Сил Оборони для забезпечення безпеки нашої з Вами держави!

Бажання служити своїй країні та брати участь у захисті її територіальної цілісності та суверенітету - одна з головних рис справжнього патріота України! Будучи частиною оборонної системи країни, людина може відчувати, що вона робить важливий внесок у безпеку та процвітання своєї держави.

Прикордонні загони бригадного типу – це свідомий вибір для свідомих людей! Заповнюй анкету за посиланням, обравши одну із бригад нового зразку в Державній прикордонній службі України: https://anketa-rec.dpsu.gov.ua/

Поділитися: