Турнір з міні-футболу до Дня Святого Миколая

20.12.2014

18 грудня 2014 року напередодні святкування Дня Святого Миколая Коломийська районна організація ВФСТ «Колос» організувала турнір з міні-футболу серед учнів ДЮСШ району. Змагання відбувалися на спортивному майданчику ФОСК «Прикарпаття» в яких взяли участь вихованці ДЮСШ 2003-2004 років народження з Лісного Хлібичина, Корнича, Гвіздця, Воскресінців, Турки та Сопова.

На урочистому відкритті турніру перед юними спортсменами з привітальним словом виступили почені гості : заступник голови федерації футболу Івано-Франківської області Василь Буджак, голова комісії з питань культури, молоді та спорту Роман Дячук, голова Коломийської районної організації ВФСТ «Колос» Микола Триф’як.

На спортивному майданчику відбувалися справжні футбольні баталії. Діти грали азартно, з великим бажанням перемогти. Боротьба точилася на кожному метрі ігрового майданчика. Після попередніх матчів у підгрупах визначилися фаворити турніру. Переможцями підгруп стали команди з Турки та Гвіздця, вихованці відділення футболу Коломийської ДЮСШ «Колос» (тренери Дмитро Максим’юк та Роман Пернеровський).

В матчі за третє місце юні футболісти з Лісного Хлібичина з розрахунком 3:0 перемогли суперників з Корнича.

Справжньою окрасою турніру стала фінальна зустріч між Гвіздецькими і Турківськими футболістами. Основний час матчу не виявив переможця, а в серії після матчевих пенальті сильнішими були юні футболісти з Турки. Вони перемогли з рахунком 3:2.

Переможці та призери турніру нагороджені кубком та грамотами відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації та Коломийської районної організації ВФСТ «Колос», а всі учасники змагань отримали цінні подарунки від спонсорів та меценатів.

Нагородження проводили начальник відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ярина Томащук та голова голова Коломийської районної організації ВФСТ «Колос» Микола Триф’як.

Адміністрація та тренерсько-викладацький колектив Коломийської ДЮСШ «Колос» висловлює щиру подяку благодійному фонду «Карітас» Коломийсько-Чернівецької єпархії та кооперативу «Чиста флора» за сприяння та проведення турніру.

Поділитися: