Турбота про родину Героя

05.04.2024

Сьогодні з ініціативи Коломийської райдержадміністрації за сприяння адміністрації Коломийського академічного обласного драматичного театру ім.І.Озареквича відбувся показ вистави для дітей військовослужбовців з Коломийщини.

Захід проведено в межах реалізації в Коломийському районі соціального проєкту «Турбота про родину Героя», ініційованого головою обласної державної адміністрації – начальницею обласної військової адміністрації Світланою Онищук. Даний проєкт спрямований на підтримку сімей полеглих та зниклих безвісти військовослужбовців, ветеранів, а також тих Захисників, хто продовжує відстоювати незалежність та територіальну цілісність України.

Діти у супроводі відповідальних прибули до Коломиї з усіх територіальних громад району. Гостей радо зустріли працівники Коломийської райдержадміністрації і провели до театру.

Після перегляду вистави юні глядачі щедро ділилися враженнями. Відрадно було бачити сяючі посмішки на їхніх обличчях!

Дякуємо акторам за неперевершену гру!

До слова, в рамках реалізації соціального проєкту, з ініціативи Коломийської райдержадміністрації для сімей військовослужбовців заплановано проведення екскурсій та майстер-класів, подорожі та оздоровлення.

Ми не можемо залишатися осторонь потреб родин Захисників, адже на їхні долі випали складні випробування. Завдяки проєкту «Турбота про родину Героя» ми можемо подарувати сім’ям військовослужбовців підтримку і тепло, а також допомогти дітям зробити їхнє дитинство щасливішим.

Разом до Перемоги!

Поділитися: