Центрам надання соціальних послуг та громадським організаціям області передали комп’ютерне обладнання

12.10.2023

Сьогодні голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук разом із заступником з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богданом Футерко та регіональною координаторкою ПРООН в Івано-Франківській області Лесею Попелюх передали центрам надання адміністративних послуг та громадським організаціям 22 громад Прикарпаття ноутбуки, планшети, смартдошку та зарядні станції.

Зокрема, комп'ютерне обладнання отримали установи соціального захисту населення, громадські організації, що обслуговують та консультують захисників та їхні родини, вимушено переміщених людей, місцеве населення.

На думку керівниці області, техніка допоможе покращити якість надання соціальних послуг, полегшить та зробить більш результативною роботу працівників цих установ.

"Переконана, що комп’ютерна техніка підсилить громадську організацію, яку на Коломийщині очолює мати загиблого Героя України Наталія Тарабалка. Смартдошка стане у нагоді для калуської організації «Чисті серця», де проводять заняття для розвитку дітей, зокрема з числа ВПО", - зазначила очільниця Прикарпаття.

Додамо, що вартість обладнання - майже пів мільйона гривень. Підсилити технікою центри надання соціальних послуг Прикарпаття вдалось у межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії.

"Вдячні нашим партнерам за ефективну співпрацю, особливо у соціальній сфері. Адже Івано-Франківщина - соціально орієнтована область, яка прийняла чимало людей з числа ВПО, зокрема, й вразливі верстви. На теренах Прикарпаття проходять лікування та реабілітацію наші оборонці. Тому всебічна підтримка партнерів для нас – дуже цінна!", - резюмувала Світлана Онищук.

Поділитися: