Тривають завершальні роботи на місці спорудження фортифікаційних споруд на Сході країни

04.06.2015

Під головування Віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка відбулася селекторна нарада, участь у якій взяв голова облдержадміністрації Олег Гончарук та його заступник Володимир Кушнір.

Під час робочої наради йшлося про механізм здачі в експлуатацію фортифікаційних споруд на першій та другій лінії оборони у Донецькій та Луганській областях, зокрема, дотримання чітких механізмів передачі у користування Міністерству оборони України захисних об’єктів та якісного виконання поставлених Урядом завдань.

За словами Олега Гончарука, будівництво фортифікаційних споруд стало пріоритетним завданням для керівництва області.

«У сучасних реаліях ми чітко усвідомлюємо всю відповідальність за долю країни, покладену на нас Урядом - наголосив Олег Гончарук. – Чітко розроблений алгоритм дій під час будівництва оборонних споруд, налагоджений конструктивний діалог між обласною владою та субпідрядними організаціями дозволив своєчасно та якісно досягти позитивного результату».

Як зазначив директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства , містобудування та архітектури Володимир Ілійчук, будівництво споруд, закріплених за Івано-Франківською областю, розпочалося наприкінці квітня цього року і наразі 11 об’єктів перебувають на завершальній стадії спорудження. Приміром, на першій лінії оборони працівниками області завершені роботи на чотирьох фортифікаційних спорудах. Активно ведуться будівельні роботи й на решті об’єктів.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

Поділитися: