Тренінги на тему ментального здоров’я в закладах освіти Коломийщини

28.02.2024

Проблема ментального здоров'я надзвичайно загострилася з початком повномасштабної війни. Дбати про своє ментальне здоров'я – така ж базова необхідність кожної людини, як і дбати про здоров'я фізичне, тому що саме психічне здоров'я дозволяє повноцінно жити, реалізовувати свій власний потенціал та справлятися із життєвими стресами, продуктивно та плідно працювати. Тому важливо вміти та знати як подбати про власне психічне здоров'я.

У Коломийському районі регулярно відбуваються заходи щодо актуальності теми ментального здоров’я в рамках програми "Ти як?", ініційованою першою леді Оленою Зеленською.

Днями заняття з елементами тренінгу на тему: "Ментальне здоров'я" відбулися для учнів 6-7 класів Сідлищенської гімназії Отинійської селищної ради. Провела заняття практичний психолог Ірина Федоришин. А у Зібранівській гімназії Заболотівської селищної ради був проведений тренінг з педагогами під назвою "Ментальне здоров'я: як не "розсипатись" під час війни". Організувала треніг соціальний педагог гімназії Людмила Мартинюк.

Пам’ятаймо, наш ресурс – наша зброя. Головне для нас зараз – вміти сформувати міцну внутрішню опору, яка дасть змогу протистояти умовам сьогодення.

#ТиЯк

Поділитися: