Тренінг з ментального здоров’я провели для працівників соціальної сфери

10.09.2024

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» сьогодні з ініціативи Коломийської райдержадміністрації відбувся тренінг щодо ментального здоров’я для працівників соціального захисту населення.

Тренінг на тему «Джерела внутрішнього ресурсу» провели фахівчині Центру життєстійкості психологиня Тетяна Бєлявцева та спеціалістка з соціальної роботи БФ «Карітас Коломия» Наталія Кулик, за участі консультанта Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» в Коломийській громаді Андрій Ляшка.

Варто зазначити, що Програма життєстійкості реалізується Міністерством соціальної політики України та є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Під час тренінгу присутніх ознайомили з поняттям «ментальне здоров’я», розкрили його значущість та важливість. Тренінг був побудований в максимально інтерактивному форматі із залученням кожного із учасників.

Цінними були поради як зберегти свій психоемоційний стан у нормі та які є дієві способи заспокоєння у кризових ситуаціях, як відновити свій внутрішній ресурс.

Дякуємо за здобуті знання! Пам’ятаємо, що дбати про своє ментальне здоров’я не менше важливо, аніж про фізичне.

Поділитися: