Тренінг з ментального здоров'я

08.08.2024

В рамках проведення Днів Спільнодії Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?», ініційованою першою леді України Оленою Зеленською, для працівників Коломийської районної державної адміністрації проведений навчальний тренінг «Синдром професійного вигорання: як зберегти психоемоційне здоровʼя».

Відкрили захід заступниця голови райдержадміністрації Ганна Кравчук та координатор Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» в громаді Андрій Ляшко, який наголосив на важливості підтримки ментального здоровʼя та резистентності суспільства.

Навчальний тренінг професійно провела психологиня Людмила Прокопів – кандидатка психологічних наук, завідувачка навчально-виробничою практикою Коломийського фахового педагогічного коледжу Івано-Франківської обласної ради.

Турбота про ментальне здоровʼя є невідʼємною складовою сучасного здорового способу життя, а емоційне виснаження та професійне вигорання те з чим стикається більшість українців сьогодні. Війна – це марафон, дистанція якого нам не відома. Ми маємо інвестувати ресурси у те, що допоможе його пройти з найменшими втратами. Тому необхідно плекати індивідуальну та колективну стійкість.

Поділитися: