Традиційні товариські зустрічі жіночих волейбольних команд привячені жінкам-героїням України

05.03.2015

28 лютого 2015 року у Спаському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» відбулися традиційні товариські зустрічі жіночих волейбольних команд, присвячені жінкам-героїням України, в якому взяло участь шість жіночих команд з нашого району. Це команди з сіл: Лісного Хлібичина, Отинії, Джуркова, Сопова, команда освітян Коломийщини та господарі змагань – команда з села Спас.

На урочистому відкритті змагань були присутні та виступили з привітальними словами голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков, голова Коломийської районної ради Богдан Болюк, начальник управління освіти, молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації Ігор Мартинюк, голова профспілки освітян Коломийщини Олена Бакай, сільський голова Олександра Гоянюк та ветеран спорту Петро Грабець.

А потім у вщент заповненому спортивному залі місцевої школи відбувалися справжні спортивні баталії. Глядачі побачили цікавий і технічний волейбол. Дівчата грали азартно, боролись за кожне очко.

В результаті до фіналу потрапили команди с.Лісного Хлібичина та освітяни Коломийщини. Фаворитами цього поєдинку була команда Лісного Хлібичина, яка і перемогла з рахунком 2:0. Третє місце виборола команда с.Сопова, яка перемогла команду с.Джуркова з рахунком 2:0.

Всі учасники змагань отримали подарунки від голови громадської ради Михайла Стовп’юка, а також Спаський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» отримав у подарунок волейбольну сітку від голови федерації волейболу Коломийщини Василя Мацьківа.

Поділитися: