Сильні, коли об’єднані! 1 міліон 410 тисяч гривень виручили на другому районному благодійному аукціоні.

30.05.2024

У четвер, 30 травня 2024 року в розважальному комплексі «Троя» в місті Коломия відбувся другий районний благодійний аукціон під гаслом «Сильні, коли об’єднані».

Аукціон відбувся за ініціативи і підтримки начальника районної військової адміністрації Любомира Глушкова та громадської організації «Фонд підтримки гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Основна мета - підтримати та допомогти нашим Збройним Силам України!

Розпочався захід із вшанування памяті за загиблими Героями України хвилиною скорботи, благословенства Високопреосвященного Владики Юліана та Преосвященного Владики Василія.

Начальник районної військової адміністрації Любомир Глушков привітав присутніх в залі та подякував за всебічну допомогу та підтримку наших захисників та захисниць. Також, з вітальним словом звернулися до присутніх керівник фонду підтримки гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» Олександр Тарасюк та головний командир ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери Олег Микитюк.

На аукціоні було представлено 33 цікавих, унікальних та різноманітних лоти.

Свої роботи надали військовослужбовці, відомі митці Коломийської регіональної організації національної спілки художників України, народні умільці, майстри, а також юні та талановиті діти закладів освіти територіальних громад, обдарована, студентська молодь Коломийщини.

Усього на аукціоні вдалося зібрати - 1 міліон 410 тис гривень, які спрямують на підсилення воїнів ЗСУ.

Участь у аукціоні взяли військовослужбовці, голови територіальних громад, меценати, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники та працівники закладів охорони здоров’я, структурних підрозділів райдержадміністрації.

Щира подяка всім, хто долучився до аукціону, меценатам, митцям та організаторам цього благодійного заходу, людям доброї волі за жертовність та допомогу.

Наближаємо разом Перемогу!

Слава українським Захисникам та Захисницям!

СЛАВА УКРАЇНІ!

УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

Поділитися: