Стартує конкурс «Мої права – 2024: 10 років українського опору збройній агресії рф»

17.04.2024

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбудеться XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права – 2024: 10 років українського опору збройній агресії рф».

Конкурсні роботи слід подати до 20 травня 2024 року разом із заявкою. Про це повідомив Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення.

До участі запрошують учнів закладів середньої освіти України, віком до 18 років та школярів, що постійно або тимчасово проживають за межами України та мають українське громадянство.

Кожен учасник може представити не більше трьох робіт.

Участь безплатна.

Організаторами конкурсу стали Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Благодійним фондом «Об’єднання світових культур», Українською асоціацією підтримки творчої молоді.

На Конкурс подаються автентичні особисто підготовлені конкурсні роботи учнів та учнівських колективів. Конкурсні роботи повинні бути пов’язані з загальною тематикою Конкурсу. Конкурсні роботи повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) на форматі А4, А3

Контактні дані Всеукраїнського організаційного комітету: uccplec@gmail.com, фейсбук-сторінка.

Голова організаційного комітету – Антон Сошников.

Поділитися: