стартував відкритий чемпіонат Коломийської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» з волейболу серед жіночих команд

19.11.2014
стартував відкритий чемпіонат Коломийської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» з волейболу серед жіночих команд

8 листопада 2014 року стартував відкритий чемпіонат Коломийської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» з волейболу серед жіночих команд, в якому беруть участь 10 кращих волейбольних команд Коломийщини, а також наші сусіди-волейболістки зі Снятинського району.

Вперше в чемпіонаті виступають команди з с. Мала Кам’янка та с-ща Печеніжин. Як і передбачалось, боротьба за чемпіонство буде дуже напружена. Не обійшлось без сенсацій уже в І турі. Так, минулорічні чемпіони району Сопівчани поступились з рахунком 1:2 команді з Печеніжина, яка укомплектована досвідченими та відомими на теренах Коломийщини гравцями: Олена Ткачук, Юлія Сметанюк, Ярина Томащук, Мар’яна Бабій.

Студенти Коломийського Політехнічного коледжу здобули переконливу перемогу з рахунком 2:0 над срібним призером минулого чемпіонату Ліснохлібичинськими волейболістками.

В інших матчах першого туру чемпіонату команди продемонстрували досить технічний і комбінаційний волейбол – це говорить про те, що рівень і популяризація жіночого волейболу на Коломийщині зростає.

Наводимо результати всіх матчів І туру:

Печеніжин – Джурків – 2:0

Печеніжин – Сопів – 2:1

Сопів – Освіта – 2:1

Освіта – Джурків – 2:1

КПК – Лісний Хлібичин – 2:0

Отинія – Мала Кам’янка – 2:0

Лісний Хлібичин – Мала Кам’янка – 2:0

КПК – Отинія – 2:0

Наступний ІІ тур чемпіонату відбудеться 22 листопада 2014 року у спортивних залах Коломийського політехнічного коледжу і П’ядицької ЗОШ І-ІІІ ст.

Поділитися: