Спільними зусиллями протидіємо торгівлі людьми

08.03.2024

07 березня 2024 року перший заступник голови райдержадміністрації Любов Михайлишин та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Марія Обушак взяли участь у роботі тренінгу на тему: «Спільними зусиллями протидіємо торгівлі людьми», на якому опрацьовано методи виявлення осіб, постраждалих від торгівлі людьми і надання їм допомоги.

Захід організовано представниками Міжнародної організації з міграції та Благодійною організацією «БФ Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» для членів міжвідомчої ради Коломийської райдержадміністрації, Коломийської міської ради та Отинійської селищної ради Коломийського району Івано-Франківської області.

Мета тренінгу – вивчення та напрацювання Національного механізму взаємодії для надання допомоги особам, постраждалим від торгівлі людьми, обговорення порядку встановлення статусу особи, постраждалої від торгівлі людьми, вивчення оцінки потреб особи, постраждалої від торгівлі людьми.

Під час проведення тренінгу кожен учасник отримав для опрацювання практичні завдання з метою вирішення життєвих ситуацій людей, які постраждали від торгівлі людьми, та визначав механізм надання допомоги у формі алгоритму дій.

Поділитися: