Шведські благодійники передали штурмовій бригаді «Лють» спеціалізовані авто з потужними генераторами

22.03.2023

Пересувне обладнання для бойового підрозділу презентували представники благодійного фонду «Шведський центр допомоги» спільно з громадською організацію «Рух змін».

Благодійний фонд передав два спецавтомобілі з вмонтованими генераторами потужністю 225 кВт бійцям штурмової бригади, яка невдовзі розпочне виконання бойових завдань.

Виконувач обов’язків заступника Голови Національної поліції України Геннадій Федорюк подякував благодійникам за передану спецтехніку:

«Ваша допомога прискорює процес формування і забезпечення підрозділу. Це важливо не тільки окремо для штурмової бригади, але й в цілому для обороноздатності нашої країни та подальшої відсічі збройної агресії рф».

Заступник командира штурмової бригади «Лють» Роман Поліщук наголосив на важливості такої допомоги для бойового підрозділу, який оперативно змінює місце дислокації та потребує забезпечення живленням.

Варто зауважити, що благодійний фонд підтримує Україну з перших днів повномасштабного вторгнення росії та супроводжує програму відновлення енергетики в Україні.

Поділитися: