Серед голів обласних державних адміністрацій на третьому місці в Україні М.В. Вишиванюк

23.03.2012
Серед голів обласних державних адміністрацій на третьому місці в Україні М.В. Вишиванюк

Тижневик "Коментарі" склав новий рейтинг голів облдержадміністрацій. За підсумками трьох кварталів 2011 року лідером рейтингу став голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига, на другому місці голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк. «Бронзу» за третє місце здобув голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк, піднявшись з шостого місця на третє.

Зокрема, за версією «Коментарів», наша область увійшла в двійку регіонів з найвищими темпами зростання обороту роздрібної торгівлі і з найнижчою інфляцією, третє місце серед регіонів з найнижчою смертністю населення і четверте — серед регіонів з найнижчою заборгованістю із зарплати, а також п’яте місце за введеним в експлуатацію житлом.

Лідерство за темпами зростання промислового виробництва — 36% за три квартали і 32,3% за підсумками січня-жовтня (щодо аналогічного періоду 2010 року), при відповідних середньоукраїнських показниках 8,6 і 8,2%, Прикарпаття досягло завдяки калуському «Карпатнафтохіму». Водночас посісти ще вищу сходинку в сумарному рейтингу Івано-Франківщині завадили четверте місце серед регіонів щодо вимушеної неповної зайнятості і п’яте — щодо щільності шкідливих викидів в атмосферу.

Поділитися: