Семінар «Запобігання та протидія корупції в органах місцевого самоврядування»

20.04.2012
Семінар «Запобігання та протидія корупції в органах місцевого самоврядування»

19 квітня 2012 року у залі засідань райдержадміністрації відбувся семінар «Запобігання та протидія корупції в органах місцевого самоврядування» з метою поглибленого вивчення антикорупційного законодавства. Семінар розпочав голова районної державної адміністрації М.М. Негрич, який у своєму вступному слові окреслив основні вимоги законів України «Про державну службу», «Про службу в органах місцевого самоврядування» та «Про засади запобігання і протидії корупції»

На семінарі розглядали такі основні питання:

- ознаки корупції та корупційного правопорушення відповідно до нового антикорупційного закону;

- особливості застосування Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» до посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад;

- заходи щодо запобігання корупції в органах місцевого самоврядування.

На семінарі доповідали Бойчук Л.В. - заступник директора Івано-Франківського обласного центру підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, Луцишин В.М. - викладач Івано-Франківського обласного центру підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, підполковник міліції у відставці.

В семінарі прийняли участь начальники відділів, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації, які отримали відповідні сертифікати про підвищення кваліфікації.

Поділитися: