Робота закладів освіти району під час дії правового режиму воєнного стану

27.01.2023

Освіта - це одна із найбільших та пріоритетних галузей Коломийщини, яка налічує 154 загальноосвітні навчальні заклади, де навчаються близько 31,0 тис учнів.

Сьогодні заступниця голови райдержадміністрації Ганна Кравчук спільно з представником Держпродспоживслужби, працівниками Коломийського районного управління Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області відвідали заклади освіти Коломийського району.

Слід зазначити, що в районі завершується період зимових канікул, майже всі заклади розпочинають роботу в очному режимі, і тому мають бути готові до роботи під час надзвичайних та кризових ситуацій.

Під час робочого візиту, посадовці разом з керівниками закладів обговорили стан забезпечення закладів генераторами, запасами паливно - мастильних матеріалів та іншим обладнанням необхідним для повноцінної роботи установ в критичних ситуаціях, мали можливість промоніторити дотримання закладами Державних санітарних правил і норм для загальноосвітніх навчальних закладів, організацію навчання при відключенні електроенергії.

За результатами візиту надано відповідні доручення керівникам закладів.

Поділитися: