Робоча зустріч  щодо реалізації проєкту  «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»  

30.01.2024

Сьогодні заступниця голови райдержадміністрації Ганна Кравчук, головний спеціаліст відділу розвитку соціальної сфери управління соціально-економічного розвитку райдержадміністрації Оксана Сушириба зустрілися з керівництвом відділу освіти та працівниками з питань фізичної культури Нижньовербізької та Печеніжинської територіальних громад.

Під час зустрічі обговорили проведення в громадах І етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» та підготовку до ІІ етапу на рівні територіальних громад.

За інформацією відповідальної особи за проведення та організацію спортивних змагань Івана Олексюка всі 6 закладів освіти Нижньовербізької територіальної громади приймають участь у шкільних змагання з трьох видів спорту: це є волейбол, баскетбол і футзал.

Зареєстровувалося 30 команд. Шкільні змагання між командами відбулися, підбиваються підсумки І етапу змагань.

Відповідно до регламенту, ІІ етап змагань відбудеться у березні поточного року. Присутні обговорили організаційні питання щодо проведення ІІІ районного етапу змагань. А також, у ході зустрічі керівництво адміністрації наголосило на проведенні широкої інформаційної кампанії щодо реалізації проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о- пліч» в Коломийському районі.

Реалізація проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбувається за ініціативи Президента України. Проєкт має на меті згуртувати учнів навколо розвитку фізичної активності, спортивної командної роботи та здорової конкуренції серед учнів нашої країни.

На світлині: спортивні змагання у Нижньовербізькому ліцеї.

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

Поділитися: